zondag 28 januari 2018

Laatste dag...

Ook de laatste dag hebben we niet stilgezeten... 
Alle leerlingen gingen zich met hun monitor nog eens goed uitleven op de pistes. Na het middageten bezochten ze ook de ijssculpturen op de top van Klausberg. Daar gierde een ijzige wind ons om de oren en was het zicht jammergenoeg niet zo best , want de zon liet het deze keer wat afweten...

Om 15 u werd alle skimateriaal terug ingeleverd , reisden we met de lijnbus terug naar ons hotel om dan in een mum van tijd te douchen, eten en de bus te laden.

Rond een uur of 7 vertrokken we met z'n allen richting Beernem. Op de bus was het een gezellige sfeer , de kinderen zongen zich het hart uit het lijf... de juffen en meester ook.
Rond een uur of 11 was het liedje uitgezongen en vielen de oogjes dicht... tot 's morgens.

Waarover zouden ze gedroomd hebben ???? Thuis ? Klausberg ? Hotel am See ? De burcht ? ... wie zal het weten... Maar dat we nog lang zullen nagenieten van deze week staat als een paal boven water...

Ergens in februari zullen alle foto's geselecteerd,  nog eens bekeken en misschien nog wat bijgewerkt worden.  Daar is tijdens de reis onvoldoende tijd voor.

Wie ze allemaal wil (niet in collage) op hoge resolutie mag een USBstick meebrengen (MET NAAM A.U.B.) . Zo kunnen jullie een eigen albumpje maken.


en dan terug naar huis...